West Percussion laat alweer drie jaar zomerse klanken door het Westland schallen. De originele mix van samba-, latin- en funky ritmes heeft een breed publiek bereikt en enthousiaste reacties opgeleverd. Aan diverse evenementen, sportwedstrijden en feesten zowel binnen- als buiten de regio hebben zij een bijdrage geleverd en komend seizoen belooft drukker te worden dan ooit! 

 

Zo is West Percussion dit jaar aanwezig op sambafestivals in Heerlen en Harlingen, staan er diverse optredens in Westland op de rol en is er zelfs kans op een avontuur in het buitenland! Kijk op westpercussion.nl of facebook.nl/westpercussionmusic voor een actueel overzicht van de optredens.

 

Dinsdag 3 april aanstaande is er een open repetitie waar liefhebbers van luide geluiden van harte welkom zijn. We hebben altijd plek voor nieuwe leden of leerlingen dus trommel al je vrienden en familie op en kom langs! Als je via info@westpercussion.nl laat weten dat je komt zorgen wij voor voldoende koffie, koek en gehoorbescherming.